Fleksibilitet, kort leveringstid og høj omsætningshastighed 

Hos RISO Smart Systems ApS rådgiver vi vores kunder frem til den helt rigtige markedsløsning – dvs. vi udvælger de rigtige varer, vi sikrer varerne præsenterer sig attraktivt og at varerne er placeret, hvor de frister kunden mest.

Vi udvikler markedsløsninger i samarbejde med vore kunder og markedsløsningen skal være gunstigt for begge parter. Ved brug af vores smarte displays udnytter vi dine kvadratmeter optimalt, så du vil få mest mulig profit ud af dit samarbejde med os og dermed opnå en øget omsætning.

Grundet vores store branchekendskab, hvor vi har skabt et pålideligt netværk til internationale grossister, kan vi derfor fremskaffe et bredt og varieret udvalg af varer. Dette giver vores kunder mulighed for at få lige præcis de varer, som de ved, forbrugerne har behov for.

Kunder har i samarbejde med RISO Smart Systems ApS opnået som minimum 37,5 % i avance - uden risiko og tab - ved brug af vores koncept.

Kort sagt:

”Viden og erfaring med valg af de rigtige varer, optimal præsentation og placering i butik”

Konceptet hos RISO Smart Systems ApS er, at det skal være smart for vores kunder. Det kommer til udtryk i høj fleksibilitet, kort leveringstid og brugen af displays i forskellige design.

Vi udvælger og leverer kun varer, som vi ved, er certificeret og godkendt efter bl.a. CE standarder.

Kunderne kan mærke effekten af vores Smart Systems ved at selv under forhold, hvor pladsen er knap, kan markedsvarer præsenteres og placeres attraktivt.

Vores kunder siger:

”RISO udfører et professionelt og seriøst stykke arbejde”

”RISO er troværdige og ordholdende”

"RISO er nemme at få fat på og følger altid sagen til dørs"